Termeni şi condiţii

Site-ul www.madamemagnifique.ro,  numit în continuare www.madamemagnifique.ro, este proprietatea SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL, persoană juridică înregistrată în Timişoara, Strada Ciprian Porumbescu 12, cu datele de identificare la registrul comerţului J35/2370/2013, CUI/CIF: RO32262107, numită în continuare SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL. 

Produsele care se regasesc pe acest site nu sunt destinate revânzarii.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora, întrucât SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.madamemagnifique.ro  şi nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web către www.madamemagnifique.ro  este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL sau oricăruia dintre partenerii nostri, DOAR după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru. 

 1. Dreptul de autor al SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL asupra informatiilor publicate pe site
  Întregul conținut al site-ului www.madamemagnifique.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL și a furnizorilor, fiind apărat de aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.madamemagnifique.ro numai în limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail comenzi@madamemagnifique.ro sau 0724277198
 2. Produsele si serviciile oferite pe site ul www.madamemagnifique.ro
  SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, prin intermediul site-ului. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).
  Continutul www.madamemagnifique.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuală a SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industriala. SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.
 3. Modalitatea de comandă
  Cumpărarea produselor din magazinul nostru www.madamemagnifique.ro o puteţi face comandând online, doar pe site-ul nostru.
  Produsele pe care doriți să le comandați pot fi gasite prin utilizarea meniului “Shop”, care contine categoriile de produse. Procesul de comanda este incheiat cu succes când sunteți informat pe email ca aceasta este procesată și rezervata pentru dvs.
 4. Modalități de plată disponibile
  Plata produselor comandate pe site-ul www.madamemagnifique.ro se va efectua în avans, în cadrul platformei, cu cardul.
 5. Livrarea produselor
  Livrarea produselor se va face doar la magazinul nostrum din Giroc folosind sistemul Click&Collect, Str Semenic Nr.60 in cadrul Brasseriei. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și aceasta este facută în momentul primirii/predării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul. 
  SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.
 6. Transferul proprietății
  Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.
 7. Returnarea produselor
  Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
  Coletele prezintă deteriorări severe;
  Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.
  Produsele prezintă defecte de fabricație;
  Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.
  Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.
  Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.
  Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
  În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.
 8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
  Site-ul www.madamemagnifique.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări sau actuălizari ale scripturilor programate. SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.madamemagnifique.ro. SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.madamemagnifique.ro.  Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.
 9. Politica de confidențialitate
  Vă rugăm să citiți aici www.madamemagnifique.ro/politica-de-confidentialitate. Politica de confidențialitate cu atenție și să vă asigurati că o înțelegeți. Acceptarea acesteia este prezumată odată cu prima dumneavoastră vizită pe Site-ul www.madamemagnifique.ro Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să încetați imediat folosirea site-ului.
 10. Dispoziții finale
  Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate www.madamemagnifique.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.
  În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Conditii de Utilizare a site-ului www.madamemagnifique.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.
 11. Date de identificare firmă
  SC AUTOCARDO SOLUŢII INTEGRATE SRL
  Sediu Social: Timișoara, Str. Ciprian Porumbescu 12
  CUI: RO32262107
  Reg. Comertului: J35/2370/2013

 

 • Produse proaspete, cu ingrediente de calitate, așa cum am învățat la cele mai renumite școli din Europa.

 • Telefon: 0722 548 593
 • E-mail: comenzi@madame.ro
 • CUI: RO32262107
 • Reg. Com.: J35/2370/2013
 • Orar
 • Madame Camperador:
  Luni - Vineri: 08:00 - 19:00 / Sâmbătă: 09:00 - 16:00
  Madame Porumbescu:
  Luni - Vineri: 08:00 - 19:00 / Sâmbătă: 09:00 - 16:00
  Madame Dumbrăvița:
  Luni - Vineri: 08:00 - 19:00 / Sâmbătă: 09:00 - 16:00
  Madame Fructus:
  Luni - Vineri: 07:30 - 20:00 / Sâmbătă: 09:00 - 16:00
  Duminică şi sărbători legale: Închis

Abonează-te la newsletter

 • ANPC
 • ANPC
 • Netopia

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate Madame Magnifique. Dezvoltat de BlueSoft